Terrárium vélemények - Terrárium - Akvárium készítés

Terrárium Készítés

Tartalomhoz ugrás

Terrárium vélemények

Vendégkönyv

Kedves Látogató!
Itt megírhatja véleményét, észrevételét, munkáimról, oldalamról

5.0 / 5
56 reviews
49
0
0
0
0
Pollreisz Emil
04 Ápr 2017
A víziagáma terrárium tökéletes lett! ^^ Az kis állatkánk imádja :) Hibátlan munka! :)
Mikó Ferenc
19 Feb 2017
Tisztelt Bordás Jenő!Az elkészült akvárium tetővel, világítással, háttérrel minden elképzelésünket felülmulta. Köszönjük a gyors és precíz munkát. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönjük!!!
Tóth Gergely
06 Feb 2017
5 csillag!!!!!!! Szuper, gyönyörű, profi agáma rezidencia született! Nagy köszönettel az agáma nevében is! :)
Pollreisz Emil
04 Okt 2016
Hibátlan és gyönyörű lett a terrárium! Köszönöm a gyors és precíz munkát!
Várszegi Janka
01 Sze 2016
Gyönyörű,precíz és gyors munka . Csak ajánlani tudom mindenkinek! Csillagos ötös!!!
Pilgermáyer Csaba
22 Aug 2016
Kedves Jenő!A munkája káprázatos!A terrárium amit készített lélegzetelállítóan gyönyörű!Precízitására pedig kevés az öt "csillag"!Mikey fantasztikusan érzi magát,és a nappali ékessége lett önnek köszönhetően!Köszönjük!😊
Lendvai Ágnes
16 Aug 2016
Kedves Bordás úr!Nem volt kérdés, hogy a második terráriumot is Öntől rendeljük, annyira elégedettek vagyunk az elsővel - így lassan két év után is! Ez az új terrárium is gyönyörű, igényes kidolgozású és tökéletesen megfelel a gekkó igényeinek - egy órája tettük be, már be is lakta. Köszönjük szépen! Lendvai Ágnes
Sipos Viktória
27 Jún 2016
A megrendelt terráriumom nem csak gyorsan és szépen elkészült, de nagyon jó áron kaptam meg és emellé jó tanácsokkal is el lettem látva:) Csak ajánlani tudom!
Perlaki Katalin
25 Jún 2016
Kedves Jenő!Egy csodálatos terráriumot kaptunk Öntől! A háttér, a ragasztás, a berendezés... - minden tökéletes munka! Igényes, szépséges, a lakás ékessége lesz! Nagyon-nagyon köszönöm, igazán óriási örömet okozott a kisfiamnak, és nekünk is! Üdvözlettel: Kata
Straubinger Róbertné
09 Ápr 2016
A megrendelt terrárium fantasztikusan néz ki, lenyűgöz mindenkit, aki csak meglátja. :)Köszönöm szépen a precíz munkát és a házhoz szállítást, amivel megkönnyítette a dolgom. :)Ha szükségünk lesz terráriumra, akváriumra, tudom kit keressek. :D10/10 Köszönjük mégegyszer. :)
Szalontai Csaba
01 Ápr 2016
Igényesen elkészített terrárium. Bátran ajánlom bárkinek. Az élcsíszolt üvegek és a vékony ragasztáskülönösen tetszik. Köszönöm :)
A.A.
23 Már 2016
Köszönöm a terráriumot, nagyon szép, igényes munka!
Oroskovics Gábor
22 Már 2016
Kedves Jenő! Tegnap hazavittem a kaméleon terkót. Nagyon szép, tökéletes munka. Mindenkinek ajánlom! Lakásunk dísze. Köszönöm szépen.
Oláh Petra
12 Már 2016
Egyszerűen gyönyörű, hibátlan, igényes, precíz munka, hihetetlenül kedvező áron! A két ékszerteknősöm és az egész család is imádja az új akváriumot a lakásban. Köszönjük szépen Bordás Jenő, megtiszteltetés volt Önnel üzletelni!
Rédeiné Tószegi Mónika
19 Dec 2015
Tökéletesen elégedettek vagyunk a terráriummal. Az apró részletekre is nagyon figyelt, segítőkész eladó. Ár/érték arány nagyon jó . A nagy távolság ellenére valószínű, hogy még visszatérünk. Megérte! Bátran ajánlom mindenkinek, nem fog senki csalódni!
Németh Ilka
17 Nov 2015
Nagyszerű, igényesen elkészített terráriumot kaptam kedvező áron. A terrárium a szoba legcsodásabb dísze lett, méltó luxuslakosztálya a kis siklómnak :) Gyönyörű szép. Köszönöm, Jenő!
Tokai Ádám
13 Sze 2015
5★+Minden igényt kielégítő termék! Ha megint vennék csak és kizárólag innen! Te se menj máshová!! ;)
Miklos Richard
08 Sze 2015
Ez nagyon szép lett!!!! Koszonom a gyors es preciz munkát!!Teknösök nagyon jól érzik magukat!Csak ajànlani tudom mindenkinek!!!
Séra Tamás
04 Júl 2015
Visszatérő vásárlóként ismét egy gyorsan elkészített, tökéletes terráriumot kaptam, nagyon kedvező áron. Köszönöm Jenő!
Nagy József
27 Ápr 2015
Tisztelt Jenő!Nagyon szépen köszönom a profi minőségű és gyors munkát!Mindenkinek ajánlom aki profi minőségű terráriumot szeretne a kis kedvenceinek!!!! 10*

Terrárium Készítés.hu

Vissza a tartalomhoz