Terrárium - háttér - világítás - berendezés - Terrárium - Akvárium készítés

Terrárium Készítés

Tartalomhoz ugrás

Terrárium - háttér - világítás - berendezés

Akvárium - terrárium képek

Az alábbi képek az elkészült munkáimról készültek. Az árak valós értékűek, így ha talál megfelelő méretű és felszereltségű terráriumot - akváriumot, akkor azonnal láthatja, mennyibe kerül.
A képekre kattintva további képek között lapozhat
Berendezett agáma terrárium
Szakállasagáma terrárium
Agáma terrárium 100x50x40

A képen látható terrárium mindent tartalmaz amire az agámának szüksége van. Ide már csak az agámát kell berakni, és egy jó helyet találni a terráriumnak. A terráriumot kérheti talajfűtéssel is amit imádnak a szakállasagámák.
Egyedi árajánlatkéréshez katintson
ide, vagy keresen Önnek megfelelő méretű terráriumot itt.

Királypiton terrárium
királypiton terrárium
Piton terrárium

A teljesen berendezett terrárium biztosítja kígyónk megfelelő lakóhelyét. A párkányokon megfelelően feltud melegedni, alatta pedig a hűvösebb helyen nyugodtan tud pihenni. A berendezés megfelelő elhelyezésével, teljesen el tud tűni a szem elől. A beültetett növények fokozzák a terrárium  természetességét
Komplett kigyó terrárium
Királypiton terrárium berendezve
Kígyó terrárium

Nagyobb testű kígyóknak teljesen berendezett terrárium, napozókkal, alatta bújó hellyel, mászó fával, a hátfalban élő növényekkel. A világítás a terrárium méretére készítve akár éjszakai fénnyel is.
További képeket és árakat ide kattintva talál, egyedi méretre árajánlatot pedig itt kérhet.
Éjszakai fény
Gekkós terrárium éjszakai fénnyel.
Az éjszaka aktív állatoknak lehet kérni beépített, külön kapcsolható éjszakai LED világítást.
Alacsony fogyasztása miatt, energia takarékosan lehet kedvencének a teljes körű napi ciklust biztosítani. A nappali világítást érdemes az éjszakai világítással kombinálni.
Viziagáma terrárium
Berendezett terrárium
Baziliszkusz terrárium
Berendezett baziliszkusz
Viziagáma terrárium

Mind a két terrárium vizes medencével készül. A víz melegítésével kiváló, párás mikroklímát lehet előállítani, amit vízhőfokszabályzós melegítővel a lakója igényéhez lehet igazítani. A mászóágak alkalmazásával pihenőhelyek alakulnak ki, ahol a sütkérezést is biztosítani lehet a méretre gyártott lámpatesttel. A lámpatest két melegítő és egy UVB izzót tartalmaz, igény szerint UVB neoncsövet. A háttérbe beépített növényültetési lehetőséggel még inkább természethűbb körülményeket lehet biztosítani. A háttér beépített kábel kivezettessél van ellátva, igy könnyebb a technika elrejtése.

Kis agáma terrárium

Agáma terrárium

Agáma terrárium 70x40x40
4mm-es üvegböl


A terrárium sivatagi körülményekhez van igazítva, mind színben mind berendezésben. A megfelelő levegő cserét az alsó felső szellőzés biztosítja. A növények élő, sziklakerti pozsgások, amik tűrik a meleget és a szárazságot. A műanyag tetőben két melegítő és egy UVB 10.0 izzó kapott helyet, melyeket egy központi kapcsolóval lehet üzemeltetni.

Agáma terrárium

Agáma terrárium
Agáma terrárium 120x50x50 Hátterezve, világítással, berendezve.
A világítást kérheti T5 UVB csővel vagy E27 kompakt izzóval is.
Extra kiegészítés lehet talajfűtéssel is rendelni, amit nagyon szeretnek az agámák.


Görög teknős terrárium

Görög teknös terrárium

Görög teknős terrárium 120x45x40
4mm-es üvegből

Agáma terrárium

Leguán terrárium

Agáma terrárium 100x45x40
Ez a méret még alkalmas lehet egy agáma számára, de ennél kisebbet már nem javaslok.

Görög teknős terrárium

Terrárium görög teknősnek

Görög teknős terrárium 100x60x40
3-7 éves kor közzött még elegendő méret teknősök számára

Egyszerű terrárium szárazfőldi teknősőknek

Hátterezett görögteknős terrárium

Berendezett kaméleon terrárium

Terrárium kaméleonnak
Berendezett görög teknős terrárium

Berendezett kaméleon terrárium
65x40x80A kaméleon terráriumában egy automata párásító helyének a kialakítását is kérheti a tetőüvegbe fúrt lyuk segítségével. Ott stabilabban rögzítheti a párásító fúvókát.

Gekkó terrárium

Gekkó terrárium

Nagyfejű gekkó terrárium (70x30x40)


Ez a terrárium egy pár madagaszkári nagyfejű gekkónak készült. A háttér, az aljzat, a berendezés, sivatagi körülményekhez igazodik. A világításban természetesen itt is benne van a halogén melegítő izzók, valamint az UVB sivatagi izzó.

Vízi agáma terrárium

Vízi agáma terrárium

Vízi agáma terrárium 70x60x120

A terrárium kialakítása teljes mértékben, vízi agámához igazodik. Az alsó kádrészben 15-25 cm víz befogadására alkalmas, amivel a megfelelő párát lehet biztosítani. A víz fűtésével a terrárium hőmérséklet emelésében is segítséget nyújt. A szűrő és a fűtő kábel kivezetése a hátoldalon került kialakításra így azok cseréje illetve tisztítása nem okoz gondot, és a látványban sem zavaró. A páratartalom emelésében egy automata párásító is helyet kapott, amivel az állat komfort érzetét is javítani lehet. A növények kiválasztásában is a pára kedvelő fajok kaptak helyet úgy, mint broméliák és páfrány fajták. A világításról a méretre gyártott lámpatest gondoskodik, amiben két melegítő halogén és egy UVB izzó kapott helyet. A terrárium kivitelezése a terrárium oldalon leírt minőségben lett legyártva. A visszajelzés alapján az állat kiválóan érzi magát és erőteljes növésnek indult.

Terráriumok
Terra Pláza

Terra plaza

Terrárium világítás Compakt UVB égővel

Terrárium világítás T5 Neon UVB csővel

Terrárium világítás
Terrárium világítás

Terrárium Készítés.hu

Vissza a tartalomhoz