Terrárium háttér készítése, terrárium hátterezés, hátterek - Terrárium - Akvárium készítés

Terrárium Készítés

Tartalomhoz ugrás

Terrárium háttér készítése, terrárium hátterezés, hátterek

<Terrárium>
Terrárium hátterezés
A terrárium felszereltségéhez hozzátartozik a megfelelő háttér is. Készítésekor mindig szem előtt tartom az állat igényeit, ezért az eredeti élőhelyén lévő színek, formák, struktúrák az irányadóak. A háttér megfelelő kialakításával az élettér is növekszik a terráriumban mivel nem csak az aljzaton de a szikla háttéren is tudnak mozogni az állatok, így néha a duplájára lehet növelni a mozgás teret. Barlangok, bújóhelyek kialakításával növelhetjük állataink biztonság érzetét. A párkányokon a megfelelő világítással napozó helyeket lehet kialakítani.
Terrárium Háttér
Terrárium háttér
Sivatagi terrárium háttér
Terrárium háttér napozó
Terrárium háttér berendezéssel
Sziklás háttér
Háttéren napozó agáma
Terrárium, háttér, világítás
Terrárium hátterezés
A szikla háttér készítését több oldalon is lehet kérni. Kialakítását a terrárium elhelyezése határozza meg. Csak a hátfalon, ha terráriumot három oldalról szeretném látni, illetve ha olyan állatot tartunk benne ami előszeretettel figyeli a környezetét. Három oldalon hátterezésnél az élet teret tudjuk jelentős mértékben növelni, valamint a rejtőzködőbb állatoknak nagyobb biztonság érzetett. De lehet a hátoldalon és valamelyik oldalon, félig vagy teljes mértékben. A legelterjedtebb a hátoldalon és két oldalt részlegesen, ahogy a szikla háttér formája adja.
Görög teknős terrárium
ÉLŐ
NÖVÉNYES
HÁTTEREK
3D hátterezés
Igény szerint növényültetési lehetőséget építek a háttérbe. Bár néhány visszajelzés szerint ezt a növényevő állatok előszeretettel legelik le. A növények további bújó lehetőséget biztosítanak állataink részére, valamint a komfort érzetüket is javítja. A háttérbe ültetett növényeknél nagyobb figyelmet kell fordítani az öntözésre, mert hamarabb kiszáradnak. Ha a megrendelésnél teljes berendezéssel kéri a terráriumot az állat feltüntetésével a neki megfelelő növényeket válogatom össze.
Terrárium háttér, növényekkel
Terrárium háttér növényekkel
Terrárium háttér
Sivatagi háttér
A háttér anyagának az állatok számára ártalmatlan anyagokat használok. A színezék víz alapú és teljes száradás után semmilyen káros anyagot nem tartalmaz, valamint tartós. A színezésre és a hátterek formájára a galériában talál mintaképeket.
Vizi teknősök számára a háttérben tojás rakó hely kialakítására is lehetőség van. A saját pézsmateknőseim előszeretettel használják. Szűrő ház kialakításával a technikai részek el lehet rejteni, ami esztétikailag is szebb és az erőteljesebb teknős fajták nem tudnak hozzáférni.

Terrárium Készítés.hu

Vissza a tartalomhoz