Terrárium vélemények - Terrárium - készítés

Terrárium készítés logo

Terrárium Készítés

Tartalomhoz ugrás
Vendégkönyv
Kedves Látogató!
Itt megírhatja véleményét, észrevételét, munkáimról, oldalamról.
Köszönöm.
5.0 / 5
57 reviews
50
0
0
0
0
K.Csilla
28 Nov 2023
Kedves Jenő!

Túlzás nélkül állíthatom, hogy Ön a legjobb terrerárium készítő. Minden egyes elemével meg vagyok elégedve.
Magasan a legjobb minőség, kedvező áron.
Sok webáruházat, szakboltot megnéztem, de ilyen minőséggel sehol sem találkoztam.
Profi, türelmes, hozzáértő kiszolgálást kaptam.
Mindenkinek csak ajánlani tudom. :) Köszönöm a segítséget mégegyszer!!
Üdvözlettel:
Csilla
P.Antal
29 Dec 2022
Tisztelt Bordás Jenő!Nagyon szuper lett a terrárium.Igényes munka, remek belső kialakitás a világitás nagyon jó!Megérte a 800km utazás!!!További jó munkát kivánok!
P. Zoltan
08 Dec 2021
Kedves Jeno !

Maximalisan elegedettek vagyunk az immar fel eve hasznalt terrariumunkkal, kivalo minosegu munka es azt kell mondjam, osszehasonlitas alapjan az ara is nagyon kedvezo. Agamank nagyon jol erzi magat benne, a lakas disze, szoval minden rendben vele. A professzionalis kiszolgalas es a sok jotanacs Ontol pedig csak plusz az eddigi elegedettsegunkhoz. Erre mondjuk, hogy "exceeding expectations" ! Koszonjuk es sok sikert a munkajahoz !!

Udvozlettel,

Zoltan
D. Ildikó
15 Ápr 2021
Tisztelt Bordás Úr!

2020. decembere óta lakja egy csodaszép agáma az Ön által készített terráriumot. A terrárium kiváló elrendezésű, megfelelően bevilágított és praktikus búvóhelyekkel rendelkezik. A növényzet is bevált :)
Köszönöm!
Ildikó
Halmi Gábor
13 Dec 2020
Tisztelt Bordás úr!

Nagyon hálás vagyok a remek munkáért. Gyönyörű dísze lett a nappalinknak, az agámáinknak pedig igazi luxus lakosztály.

Üdvözlettel Halmi Gábor
Bertáné Hérész Tünde
16 Sze 2020
Tisztelt Bordás Úr, most már 1 éve használjuk az Öntől megrendelt terráriumot és teljesen elégedettek vagyunk! Bármikor kérdésem volt mindig segítséget kaptam amit utólag is nagyon köszönök. Mi két aranyos leopárd gekkónak adtunk otthont az Ön segítségével. A kiállításokon is többször találkoztunk és az volt a véleményünk, hogy az Ön által készített terráriumok a legszebbek. Nagyon szép és ízléses ahogy kidolgozza ezeket a terráriumokat, így nyugodt szívvel tudom ajánlani bárkinek. További jó egészséget kívánok és bízom benne, hogy továbbra is látni fogjuk még a kiállításokon a munkáit. Köszönettel és üdvözlettel:
Bertáné Tünde
Olajos Lajos
28 Máj 2020
Tisztelt Bordás Úr!

Nagyon szépen köszönök mindent! A kivitelezés egyeztetése, a szállítás, minden precízen zajlott, és időben a megbeszéltek alapján! A terrárium tökéletes! A terrárium minősége, kivitelezése kifogásolhatatlan! Élőben még szebb mint a képeken! Csak ajánlani tudom és fogom is akinek csak tehetem! Minden jót és jó egészséget kívánok Önnek!

Tisztelettel : Olajos Lajos
Gendur Milán
27 Ápr 2020
Fantasztikus háttérdíszítéssel, igényes ragasztással kaptuk meg a terráriumot, amelynek a szállításában is segítséget kaptunk. Minden várható információt megkaptunk amire csak szükségünk volt . Pontosan időre készült el, egyszerűen kifogásolhatatlan. Csak ajánlani tudjuk, hálás köszönettel!

Üdv.
Kálnainé és Milán
Somlyainé Máté Klára
19 Ápr 2020
Kedves Jenő.

Nagyon szépen köszönöm minden tekintetben nyújtott segítségét (szakmai tanács, átvételi segítség). A terrárium tökéletes. Olyan amilyet gondoltunk. A minősége kivitelezése..... fantasztikus munka. Élőben még szebb mint a képeken. Nem ismerjük egymást de tudnia kell nálam emberségből, empátiából kiválóra vizsgázott. Kívánok kitartást az elkövetkező nehéz időszakhoz, jó egészséget és sok megrendelést.
Üdvözlettel Klára

AKI PEDIG TERRÁRIUMOT SZERETNE NE KERESGESSEN FELESLEGESEN A NETEN!
Itt - határidőre
- az elvárásait felülmúló minőségben
- megfizethető áron
- jó kommunikáció mellett vásárolhat
Kovács Tamás
30 Jún 2019
Győnyôrűen kivitelezett igényes munka, pontosan , határidőre elkészìtve a megbeszéltek szerint. Nagyon köszönjük! Mindenkinek őszintèn tudom ajànlani, nem fog csalódni! Munkáihoz sok örömet és jó egészséget kívánunk!

Üdvözlettel,
Kovács Luca, Kovács Tamás
Orbán Viktória
11 Máj 2019
A mai nap folyamán vettük át a megrendelt terráriumot, gyönyörű, precíz munka.. minőségi terméket kaptam :) Köszönöm, hogy otthont varázsolt a kaméleonom számára! Mindenkinek csak ajánlani tudom, a kért terrárium a megbeszélt időponra készült el, megfelelő tájékoztatást kaptam! Ha legközelebb ilyen jellegű termékre lesz szükségem, Önt fogom keresni.
Tóth László
16 Ápr 2019
Tisztelt Bordás Úr! Tisztelt oldalt látogatók!
Nem szeretném a korábbi hozzászólókat ismételni, úgy mint: szépség, precizitás, határidő, elégedettség...ect.! Megkaptam, időre, ezt vártam, teljesült! Ha valaki terráriumot szeretne, vagy ismerősei, ill. azok ismerősei, akkor ezen az oldalon túl ne is keresgéljenek mást, mert időpocséklás!
A termék élőben "veri" a fotókon szereplő bemutatottakat!
Tisztelt Bordás Úr! KÖSZÖNÖM!
Ui.: a tekim is köszöni, jól érzi magát!
Csabay Dávid
24 Már 2019
Gyönyörű, precíz munka, ígért határidőre elkészült. Minden feltett kérdésemre választ kaptam. Maximálisan elégedett vagyok.
Gergely Sándor
19 Okt 2018
Kedves Jenő! Köszönöm a precíz pontos munkát! Kíváló minőség. Reggel a futár írt egy üzenetet hogy 09:10-re érkezik. Ehhez képest 09:07-kor már itt volt. 😉 Legközelebb is önöktől rendelek!
Tarsoly Magdolna
20 Aug 2018
Az elkészült terrárium gyönyörű,köszönet érte . Külön köszönet azért hogy a harmadik emeletre felhozta a fiatalember.
David Rozsa
16 Júl 2018
Tökéletes!!!!!
Dzsenifer
17 Már 2018
Köszönjük a sisakos kaméleon terráriumot! Gyönyörű, élethűen hátterezett, precízen kidolgozott otthont kapott a kis kedvencünk. A lakásunk dísze lett! :)
Kéri Georgina
13 Már 2018
Tisztelt Jenő! A kaméleon terrárium egyszerűen elképesztő! Csodálatos munkát végzett! Ennyire precíz, összetett de mégis összhangban lévő terráriumot még soha sem láttam!
Köszönöm mégegyszer!
Üdv, Gina. :)
Vali István
17 Dec 2017
A terrárium elkészítése profi munka.Csak ajánlani tudom! Mindenkinek ilyen terráriumot ajánlok,nem fognak csalódni.Köszönöm szépen.
Mikó Krisztián
16 Sze 2017
Gyönyörű lett a terrárium, minőségi, mesteri munka. Egyszerűen nem is találtam szavakat amikor megláttam. És természetesen a "tulajdonosa" is élvezi a bent létet.
Vissza a tartalomhoz